середу, 22 травня 2013 р.

Проведено друге засідання зональної школи новаторства Великобагачанського, Решетилівського та Шишацького районів

21 травня 2013 року на базі Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шишацької районної ради проведено друге засідання зональної школи новаторства Великобагачанського, Решетилівського та Шишацького районів.


Участь у роботі школи новаторства взяли начальники відділів освіти, завідувачі районними методичними кабінетами, методисти РМК, директори шкіл та практичні психологи із трьох районів області.



Роботу зональної школи новаторства відкрила її координатор Костогриз Алла Миколаївна, завідуюча Решетилівським РМК, яка інформувала учасників про основні завдання та перспективи роботи школи.


Шишацький район і його освітній простір презентували начальник відділу освіти, молоді та спорту Шишацької райдержадміністрації Н. М. Караваєва та завідуючий районним методичним кабінетом О.М. Чернобель. Роботу психологічної служби району представила методист Шишацького РМК А.О. Хаустова.
Директор Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Анатолій Мефодійович Карпенко та його заступник Оксана Вікторівна Бехов розповіли присутнім про роботу навчального закладу і провели екскурсію школою.
Організатори заходу відповіли на запитання гостей.

Основним завданням другого засідання зональної школи новаторства була презентація роботи практичного психолога Воскобійницької школи Лисанець Марини Володимирівни та дитячого просвітницько-профілактичного театру «ORANG». У теоретичній частині заходу М.В. Лисанець розкрила основні задання роботи просвітницько-профілактичного театру, його позитивний вплив на підлітків.
У практичній частині роботи зональної школи новаторства учасники переглянули майстер-клас «Власна відповідальність», який провели підлітки-інструктори за програмою «рівний-рівному».


Всі учасники школи новаторства були вражені майстерністю гри юних акторів та глибиною психологічного впливу на аудиторію після перегляду вистави «Кохання не має ціни, проте воно має цінність…» просвітницько-профілактичного театру «ORANG» під керівництвом практичного психолога Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів М.В. Лисанець.
Після перегляду вистави було проведено її обговорення, а також відбувся цікавий та конструктивний діалог між акторами театру, його керівником та учасниками зональної школи новаторства.

На завершення відбувся «круглий стіл», де всіма учасниками було дано високу оцінку роботи просвітницько-профілактичного театру, практичного психолога М.В. Лисанець та організаторів другого засідання зональнї школи новаторства Великобагачанського, Решетилівського та Шишацького районів.


Немає коментарів:

Дописати коментар