пʼятницю, 20 червня 2014 р.

Відбулося четверте засідання Зональної школи новаторства

19 червня 2014 року на базі Жовтневого НВК Решетилівського району відбулося четверте засідання Зональної школи новаторства з теми «Упровадження системи мережевої взаємодії науково-методичних служб різних рівнів як основа реалізації державних освітніх стандартів».
У роботі Зональної школи новаторства взяли участь начальники відділів освіти, завідуючі районними методичними кабінетами Великобагачанського, Решетилівського, Шишацького районів.

Із вітальним словом до учасників звернувся Володимир Зінченко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Решетилівської районної державної адміністрації, який окреслив стан та перспективи розвитку освітньої галузі району в контексті реалізації державних освітніх стандартів. Стратегію розвитку Жовтневого НВК презентувала Юлія Литвин, директор навчального закладу.



Під час засідання з теми «Упровадження системи мережевої взаємодії науково-методичних служб в умовах модернізаційних змін в освіті» Алла Костогриз, завідуюча районним методичним кабінетом, координатор зональної школи новаторства окреслила зміст та напрями мережевої взаємодії науково-методичних служб в умовах модернізаційних змін в освіті, повідомила про започаткування проекту «Віртуальна лабораторія Всеукраїнської школи новаторства» та презентувала блог ЗШН №10.

Учасники Школи мали змогу ознайомитися з відеоматеріалами Всеукраїнської Інтернет-конференції «Регіональні та зональні школи новаторства в межах Всеукраїнської школи новаторства керівних, науково-педагогічних і педагогічних працівників: перспективи розвитку», яка відбулася 12-13 червня на базі Рівненського ОІППО.





У рамках практичної частини Школи новаторства Людмила Скрипченко, заступник директора з виховної роботи, познайомила з моделлю виховної системи навчального закладу «Школа сприяння здоров’ю – Школа гармонійного розвитку», представила роботу клубів за інтересами та організацію КТС «День здоров’я в Жовтневому НВК».

Робота Зональної школи новаторства №10 вкотре засвідчила і продемонструвала свою доцільність, оскільки в системі науково-методичної роботи її діяльність спрямована на науково-методичне забезпечення ефективності процесів підвищення кваліфікації педагогічних кадрів та науково-методичний супровід процесів ефективного функціонування й розвитку навчальних закладів на основі партнерства між усіма структурами і підрозділами системи освіти.

Підготувала завідуюча РМК
Костогриз А.М.

1 коментар:

  1. Дякую за відмінну організацію та змістовне наповнення четвертого засідання зональної школи новаторства №10. Так тримати!

    ВідповістиВидалити